Ieraksts šķita noderīgs? Dalies ar to savos sociālajos tīklos. Lai dalītos, izvēlies sev ērtāko sociālo tīklu platformu.

2020. GADA PAVASARA/VASARAS RĪGAS MODES NEDĒĻAS ZVAIGZNES LĪGAVĀM

2020. GADA PAVASARA/VASARAS RĪGAS MODES NEDĒĻAS ZVAIGZNES LĪGAVĀM

Ikgadējā Rīgas modes nedēļā, dizaineri piedāvā tērpus, idejas un iedvesmu nākamā gada līgavām 2020. Amoralle, Katya Katya London.

Katya Katya London

Modes nedēļā 2020., Latvijas un pasaules romantiskāko līgavu iecienītais vietējais modes zīmols Katya Katya London šogad pārsteidza ar kapsulas kolekciju Silk by Katya Katya. Skates vietā demonstrēta performance kā inscenētas aizkulises un kolekcija, kas sastāvēja tikai no 5 kleitām un 5 topiņiem.

Šķietami mazais apģērbu piedāvājumu skaits, patiesībā, demonstrēja cik universāli un daudzpusīgi šīs lietas ir kombinējamas. Un cik jaudīgi viens krekliņš var izmainīt visa tēla un kleitas kopiespaidu. Vērtīga mācībstunda un tērpi, kuri vilina ar savu kvalitāti, izsmalcinātību, efektīgām detaļām, ēteriskumu un ārkārtēju sievišķību.

Amoralle

Rīgas modes nedēļā, iedvesmojoties no bezbailīgas mīlestības, kas spēj apstādināt laiku un liek cilvēkam justies piepildītam, buduāra, apakšveļas un vakartērpu zīmols Amoralle piedāvā tik atpazīstamos sievišķības un jutekliskuma kodus.

Dramatiski melnā, dzirkstoši izteiksmīgos un jutekliskos pasteļtoņos. Caurspīdīgs tills un mežģīnes, taktili patīkamais un smalkais samts, amizantas bantīšu, strausa spalvu detaļas. Viss, lai kāzās, medusmēnesī vai ikdienā justos kā karaliene.

Citi Raksti