Pirmo gadu ar mums

Koskenkorva liķieri

+371 67628895

spiritsandwine.lv

alkoutlet.lv

LV, ENG, RU

Sūtīt ziņu Koskenkorva liķieri


Vēlos saņemt ziņu uz


Nosūtot ziņu, es piekrītu Līgavām.lv privātuma politikai un lietošanas noteikumiem.

Kategorija

Piedāvājumi

Gadsimtiem ilgi somi ir attīstījuši alkoholisko dzērienu ražošanas tradīcijas, un īpaši izkopta šī prasme bija Ostrobotnijas dienvidu apgabala rietumu piekrastē. Koskenkorva sāka savu darbību 1953. gadā kā jaunas ēras un arvien pieaugošas labklājības vēstnesis. Degvīns tiek izgatavots Koskenkorvas ciematā, Somijas rietumu plašajos laukos.


KOSKENKORVA BLUEBERRY

Koskenkorva Blueberry ir garšīgs melleņu liķieris. Izgatavots no īstām Somijas meža mellenēm un nedaudz salda kardamona ekstrakta. Tas ir sātīgs un ar saldu, tomēr dabisku garšu. Produkts ir gatavs baudīšanai šota veidā vai pievienojams kā garšīga kokteiļa sastāvdaļa.Krāsa: intensīvi tumši sarkana ar dziļi purpursarkanu toni. Aromāts: intensīva meža melleņu un melleņu sēklu rūgtumu, kam seko smalka kardamona pieskaņa, kas atgādina vecmāmiņas melleņu pīrāgu. Garša: Bagātīga, uzreiz atpazīstama svaigu, meža mellenēm raksturīgā sulīga salduma un rūgtenu tanīnu kombinācija. Kardamona pieskaņa saglabājas no sākuma līdz beigām, piešķirot garšai sarežģītību un vienlaikus gludumu. Pēcgarša saglabājas nemainīga ļoti ilgu laiku.


KOSKENKORVA RHUBARB

Koskenkorva Rhubarb ir jaunākais Koskenkorva liķieru portfeļa papildinājums, un tas ir izgatavots no svaigiem rabarberiem un granātāboliem. Dabiskās sastāvdaļas kopā ar degvīna Koskenkorva bāzi veido saldu un skābi saldu kombināciju un parāda harmonisku garšu. Tā kā pandēmija mūs tur dzelžainā tvērienā, joprojām ir grūti pavadīt laiku kopā ar mīļajiem bāros un restorānos. Mēs redzam palielinātu interesi izmēģināt jaunas garšas un dzērienus mājās, kas padara to par īpaši jautru iespēju piedāvāt šo produktu tieši tagad.


KOSKENKORVA MINTTU

Koskenkorva Minttu piemīt izteikta, atvēsinoši svaiga piparmētru garša. Šis liķieris atsauks atmiņā spirgtu, saulainu ziemas dienu kalnos vai kādu citu tīkamu ainu. Tas lieliski garšos jebkurā veidā, bet vislabāk ieteicams to pasniegt pašu par sevi atdzesētu vai sajauktu ar karsto šokolādi.


KOSKENKORVA OAKY CRANBERRY

Koskenkorva Oaky Cranberry ir dzērveņu liķieris ar maigām ozolkoka niansēm. Koskenkorva ciematā mēs radām lielisku degvīnu. Noturot to ozolkoka mucās, iegūstam koka aromāta notis, ko papildinām ar Somijas mežu dzērvenēm. Tieši tik vienkārši iegūstam saldeni ogaino Oaky Cranberry.


KOSKENKORVA FOREST BERRIES

Koskenkorva Forrest Berries ir īstens ziemeļvalstu meža ogu un velšu liķieris. Koskenkorva ciematā mēs radām lielisku degvīnu. Meža avenēm pievienojām sulīgus rabarberus, smaržīgo vijolīšu un priežu pumpuru ekstraktus. Tieši tik vienkārši iegūstam saldeno Forrest Berries.


KOSKENKORVA GINGER SHOT

Koskenkorva Ginger shot ir liķieris ar svaigu ingvera garšu. Izmēģini "Koskenorva Ginger" šotiņu un ļauj ingveram sev "iekost"!


KOSKENKORVA ESPRESSO

Koskenkorva Espresso tiek pagatavots ar īstu Arabica espresso kafijas. Ražošanā ir izmantotas kafijas pupiņas, kas ievāktas saimniecībās ar Lietusmežu alianses sertifikātu. Tādā veidā mēs atbalstām dabas aizsardzību un atbilstošu apstākļu nodrošināšanu kafijas audzētājiem. (Lietus mežu alianses sertifikāts). Lai tiktu pie garda Espresso Martini kokteiļa, atliek vien liķieri sakratīt ar ledus gabaliņiem. Pilnīga un tumši grauzdēta kafijas garša ar maigas tumšās šokolādes un karameles notīm. Piemērots šotu veidā, malkošanai un kā kokteiļa sastāvdaļa. Plaši atpazīstams zīmols ar spēcīgu mantojumu.


KOSKENKORVA MOJITO

Koskenkorvas ciematā viss notiek citādāk: Mēs esam izveidojuši garšīgu kokteili sajaucot kopā 2019.gadā apbalvoto Koskenkorva Lemon Lime degvīnu ar dabīgu piparmētru un laima garšu. Jūs iegūstiet gardo klasisko Mojito kokteili Village stilā. Atliek vien pievienot ledu un baudīt.


KOSKENKORVA MARGARITA

Koskenkorva Margarita smaržā sajutīsiet svaigu zemeņu, laima, sulīga apelsīna un agaves smaržu. Tam piemīt patīkami saldskāba garša ar iesākumā dominējošo svaigo zemeņu un laima miziņu. Apelsīns un agave jūtama garšas nobeigumā. Pagatavots, izmantojot Koskenkorva Original degvīnu. Atliek vien pievienot ledu un baudīt!


KOSKENKORVA COLLINS

Lai arī Koskenkorva ciema iedzīvotāji lepojas ar savām senajām tradīcijām - degvīna ražošanu no miežiem, viņi arī ļoti lepojas ar jauninājumiem, ko tie ir radījuši, kā, piemēram, Koskenkorva Mojito Ready-to-serve kokteilis, kas ir ieguvis popularitāti ne tikai Latvijas, bet arī pasaules tirgū. Collins ir kokteilis, kas radies jau 1876. gādā, un kuram ir izteikta citrusu garša. Koskenkorva Collins ir svaigs, garšā - sulīgs citrons, garšā jūtamas maigi rūgtas notis, ko piešķir apelsīnu miziņu ēteriskās eļļas. Tas pagatavots, izmantojot Koskenkorva Original degvīnu. Atliek vien pievienot ledu un baudīt!


Baltās šokolādes muss

Viegls un gaisīgs baltās šokolādes un rabarberu muss.

Sastāvdaļas:

  • 50 g baltās šokolādes
  • 2 olu baltumi
  • 30 g silta biezpiena
  • 45 g cukura
  • 30 g Koskenkorva rabarberu liķiera
  • 1 ēdamkarote vaniļas cukura
  • 1 ēdamkarote citrona sulas
  • 3 ēdamkarotes sagrieztu saldētu rabarberu. Var izmantot arī biezu rabarberu ievārījumu
  • Šķipsniņa sāls
  • Pēc vēlēšanās var pievienot arī sarkano pārtikas krāsvielu
  • Mandeļu skaidiņas un ogas dekorēsanai

Pagatavošana:

  1. Balto šokolādi liek bļodiņā, bļodiņu liek ūdens peldē un kausē šokolādi, līdz tā pilnībā ir izkususi.
  2. Olu baltumus atdala no olu dzeltenuma. Baltumiem pievieno cukuru, vaniļas cukuru, šķipsniņu sāls. Visu saputo.
  3. Izkausētajai šokolādei pievieno biezpienu un kārtīgi visu samaisa.
  4. Šokolādes biezpiena masai ātri pievieno Koskenkorva liķieri un citrona sulu, visu kārtīgi samaisa.
  5. Tad pievieno rabarberus (ja rabarberi ir gabalos, tos iepriekš saspiež ar piestu). Visu samaisa viendabīgā masā. Pēc vēlešanās, var pievienot sarkano pārtikas krāsvielu.
  6. Visbeidzot, šokolādes masai pievieno 1/3 saputoto olu baltumu, kartīgi samaisa. Tad iecilā šokolādes masā atlikušo olu baltumu un visu kartīgi samaisa.
  7. Gatavo musu pasniedz nekavējoties vai atdzesē ledusskapī līdz 30 minūtēm. Pirms pasniegšanas dekorē ar ogām un mandeļu skaidiņām.

Receptes autors: Rauno Oolberg

Rauno ir īsts kulinārijas un konditorejas entuziasts, kuram visu mūžu ir paticis gatavot labu ēdienu un dalīties tajā ar citiem.


Winter Wonderland

Karstais kokteilis ar Koskenkorva Minttu, kakao un maršmelovs zefīriem

Sastāvdaļas:

  • 200 ml karsta kakao
  • 40 ml Koskenkorva minttu liķieris
  • Saldais krējums
  • Mazie maršmelovs zefīri

Pagatavošana:

  1. Pagatavojiet karstu kakao dzērienu
  2. Pievienojiet karstajam kakao Koskenkorva minttu liķieri un samaisiet
  3. Pagatvojiet putukrējumu no saldā krējuma
  4. Krūzē, pa virsu dzērienam lieciet putukrējumu pēc savas vēlmes un garšas
  5. Putukrējumam pa virsu uzberiet mazos maršmelovs zefīriņus

Burtton

Lielākai kompānijai

Sastāvdaļas:

  • 1 pudele Koskenkorva Oaky Cranberry vai Forest Berries
  • 1 pudele Sauss dzirkstošais vīns (brut) pēc izvēles
  • 1.5l gāzēta aveņu limonāde
  • 1l sarkano greipfrūtu sulas
  • ~1 paka ledus kubiņos
  • Dekorējums: Greipfrūtu daiviņas un avenes
  • Glāze: Stikla bļoda (4-5l)

Pagatavošana:

  1. Atdzesējiet visas sastāvdaļas ledusskapī (vēlams atstāt uz nakti)
  2. Īsi pirms pasniegšanas bļodā lieciet ledu, pievienojiet liķieri un greipfrūtu sulu
  3. Atlikušo trauka daļu piepildiet ar dzirkstošo vīnu un aveņu limonādi
  4. Dekorējiet ar greipfrūta daiviņām/šķēlītēm un svaigām avenēm


Village Fizz

Atspirdzinošs melleņu kokteilis ar Koskenkorva degvīnu un liķieri.

Sastāvdaļas:

  • 20 ml Koskenkorva Blueberry liķieris
  • 20 ml Koskenkorva degvīns
  • 15 ml cukura sīrups
  • 20 ml citrona sula
  • 50 ml gāzēta ūdens
  • Svaiga citrona šķēle + mellenes dekorēšanai
  • Ledus

Pagatavošana:

  1. Visas sastāvdaļas, izņemot ūdeni, lej šeikerī, pievieno tik pat daudz ledus.
  2. Visu kārtīgi sakrata 15 sekundes.
  3. Glāzi piepilda ar ledu, pāri pārlej pagatavoto kokteili.
  4. Kokteilim pievieno gāzēto ūdeni un visu kārtīgi samaisa.
  5. Dekorē ar citrona šķēli un mellenēm.


Margarita rocks

Tik atliek vien pievienot ledu

Sastāvdaļas:

  • Koskenkorva Margarita
  • Ledus

Pagatavošana:

  1. Ielejiet glāzi Koskenkorva Margarita gatavā kokteiļa, pievienojiet ledu un pasniedziet!
  2. Ja vēlaties iegūt vieglāku kokteili, iesakām to atjaukt ar sodas ūdeni vai Sprite.


Espresso Martini

Tik atliek vien pievienot ledu

Sastāvdaļas:

  • 80 ml Koskenkorva Espresso
  • Ledus
  • Kafijas pupiņa dekorēšanai

Pagatavošana:

  1. Šeikerī ieberiet ledu, pielejiet liķieri un kārtīgi sakratiet- vismaz 1 minūti, līdz veidosies biezas putas.
  2. Lejiet saturu caur sietiņu augstā tipa glāzē uz kājiņas, un dekorējiet ar kafijas pupiņām.



Citi pakalpojumu sniedzēji