Pirmo gadu ar mums

Valhalla by Koskenkorva

+371 67628895

spiritsandwine.lv

alkoutlet.lv

LV, ENG, RU

Sūtīt ziņu Valhalla by Koskenkorva


Vēlos saņemt ziņu uz


Nosūtot ziņu, es piekrītu Līgavām.lv privātuma politikai un lietošanas noteikumiem.

Kategorija

Piedāvājumi

Valhalla liķieris radīts no ziemeļvalstu dabā atrodamām veltēm - augiem, kas izturējuši skarbos dabas pārbaudījumus, lai izdzīvotu un augtu. Tieši šis process padara ziemeļu augus tik unikālus, piešķirot tiem atšķirīgu un spēcīgu garšu, bet mēs - pārvēršot tos liķierī priekš izredzētiem stipriniekiem.

Valhalla ir stiprs zālīšu liķieris, kas apvieno sevī ekstraktus no ziemeļvalstu augiem: dižzirdzenes, vērmeles un pelašķa. Tās aug ļoti skarbos apstākļos un katrai no tām ir sava leģenda, kas saistīta ar seno Ziemeļvalstu folkloru un mītiem. Izturēšanas procesā augi veido sabalansētu aromātu un piešķir liķierim noapaļotu garšu ar saldeni patīkamu rūgtumu. Ieteicams baudīt tīrā veidā gan stipri atdzesētu, gan istabas temperatūrā. Fantastiska sastāvdaļa ne tikai kokteiļu, bet arī ēdienu receptēm!


Valhalla jēra ribiņas

Skandināvu stila recepte lieliskai vakara maltītei!

Sastāvdaļas:

  • 800 grami jēra ribiņu
  • 1 tējk. (pāris šķipsnas) sāls
  • Saberzti melnie pipari
  • 1 ēd.k. Valhalla medus sīrupa

Valhalla medus sīrupam:

  • 100 ml Valhalla
  • 3 ēd.k. medus
  • 1 rozmarīna zariņš

Pasniedz ar: Valhalla sarkanvīna mērci.

Šo ēdienu lieliski papildinās karamelizēti sīpoli, cepti kartupeļi ar ķiplokiem, krāsnī cepti kartupeļi vai vokpannā apcepti dārzeņi.

Medus sīrupa pagatavošana:

Vāriet visas sastāvdaļas aptuveni 10 minūtes vai kamēr šķidrums sabiezē

Ribiņas:

  1. Noņemiet liekos taukus un saistaudus
  2. Apkaisiet ribiņas ar sāli un pipariem
  3. Ātri apbrūniniet tās sviestā uz sakarsētas pannas
  4. Apbrūninātās ribiņas apslakiet ar Valhalla medus sīrupu
  5. Cepiet cepeškrāsnī 200C° 12-16 minūtes. Cepšanas laiks atkarīgs no vēlamās gatavības pakāpes - vidēji ceptas vai caurceptas ribiņas
  6. Izņemiet gaļu no krāsns un ļaujiet tai brītiņu “atpūsties”. Sagriežat ribiņas gabalos tieši starp kauliem un pasniedzat kopā ar Valhalla sarkanvīna mērci


Midnight sun

Sastāvdaļas:

  • 40ml Valhalla liķiera
  • 20ml citronu sulas
  • 10ml cukura sīrupa
  • 5 avenes
  • Gāzēts dzeramais ūdens / Sprite, 7Up

Pagatavošana:

  1. Nomēra un ielej sastāvdaļas glāzē
  2. Samīca avenes turpat glāzē
  3. Pievieno ledu un gāzēto minerālūdeni vai Sprite, ja vēlas saldāku kokteili
  4. Dekorē ar citrona škēlīti



Citi pakalpojumu sniedzēji