ENTRESOL

Tik mājīgi, skaisti, nepiespiesti, eleganti un ar izcilības noti
ENTRESOL
  • +371 20122220
    +371 2012****

Saistītie kāzu stāsti

Entresol ir elegants restorāns Rīgas centrā, kas balstās uz Francijas kulinārijas pamatiem. Tā šefpavārs un saimnieks ir viens no talantīgākajiem un titulētākajiem Latvijas šefpavāriem Raimonds Zommers, kurš tajā apmeklētājus garšu piedzīvojumos ved kopā ar savu profesionālo un radošo pavāru komandu.

Tulkojot no franču valodas, Entresol atrodas starp stāviem – kaut kur starp pazīstamo un pilnīgi jauno, starp zemi un debesīm. Tā ēdienu raksturo svaigums, sezonalitāte, aizrautība un mākslieciskums. Papildu klasiskajai ēdienkartei restorāns piedāvā ko pavisam jaunu un Latvijā nebijušu – knapas. Tās ir dažādas uzkodas, kas galvenokārt pagatavotas no mūsu pašu sezonāliem un svaigiem produktiem.

Pasākumu, kāzu rīkotaji un individuālie klienti augstu vērtē personīgo pieeju un radošumu, kas atspoguļojas gan ēdiena, gan tā pasniegšanas izvēlē – Entresol komanda ik reizi rada pasakainu gastronomijas brīnumu pievēršot uzmanību pat vissmalkākajām niansēm.

Restorāna telpās iespējams uzņemt līdz 60 personām, taču tiek piedāvāta arī izbraukuma ēdināšana. Līdz šim šefpavāra Raimonda Zommera lielākais profesionālais izaicinājums ir bijis vakariņu nodrošināšana 960 cilvēkiem.

Līgavām iesaka