RESTORĀNS 3

Garšas baudījums un piedzīvojums, neparastās formās un nepiedzīvotās garšās
RESTORĀNS 3

Mēs vēlamies uzburt un radīt vienreizēju garšu, kas apvijas ar smaržu un sajūtām, kuras spēlējas ar garšu kārpiņām, sniedzot vēl nepiedzīvotas sajūtas.

Lai sasniegtu jaunas garšu virsotnes, mūsu domas raisās šādi:

  • ēdienos arvien vairāk lietojam dabas dotās veltes, kuru augšanas procesos nav iejaucies cilvēks un industrializācija;
  • izmantojot dabas veltes, ievērojam liegumus un samērību, lai dabā uzturētu daudzveidību;
  • ar pastiprinātu vērību izvēlamies tos produktus, kuru sertifikātos ir norādes uz principiem, kas apstiprina produktu izcelsmi atbilstoši atbildīgas audzēšanas un zvejas normām;
  • gatavojam ēdienus tā, lai produkti tiktu pilnībā izmantoti no mēles līdz astei;
  • sadarbojamies ar dabas draugiem, lai vēlreiz atklātu un iepazītu mūsu reģionam raksturīgās un unikālās dabas garšas, kas ēdienus padara mūsdienīgus;
  • kopīgi dalāmies domās un darbos, lai mūsu bērniem šo zemi atstātu labāku, nekā to saņēmām mēs.

Par izbraukumu ēdināšanu:

Mēs bieži gatavojam arī ārpus restorāna – gan neikdienišķus galdu klājumus un pop-up restorānus, gan ļoti klasiskus, askētiskus un arī nepiespiestus pasākumus. Iztēlei un radošumam šeit nav robežu. Varam viesoties pie jums un gaidīsīm jūs pie mums!
Paēdināsim un apkalposim jūsu viesus gan jūsu mājās,  gan muzejā, izstāžu zālē vai brīvā dabā – pilnīgi jebkur, kur vien vēlaties uz planētas Zeme.

Restorāna šefpavāri
JURIS DUKAĻSKIS & ĒRIKS DREIBANTS

 

Līgavām iesaka