RESTORĀNS 3

Netradicionāli banketi jūsu svinībām
RESTORĀNS 3

Kad gatavojam ēst, mūsu domas raisās šādi:

• ēdienos arvien vairāk lietojam dabas dotās veltes, kuru augšanas procesos nav iejaucies cilvēks un industrializācija;
• izmantojot dabas veltes, ievērojam liegumus un samērību, lai dabā uzturētu daudzveidību;
• ar pastiprinātu vērību izvēlamies tos produktus, kuru sertifikātos ir norādes uz principiem, kas apstiprina produktu izcelsmi atbilstoši atbildīgas audzēšanas un zvejas normām;
• gatavojam ēdienus tā, lai produkti tiktu izmantoti no mēles līdz astei;
• sadarbojamies ar dabas pazinējiem, lai vēlreiz atklātu un iepazītu mūsu reģionam raksturīgās un unikālās dabas garšas, kas ēdienus padara mūsdienīgus;
• kopīgi dalāmies domās un darbos, lai mūsu bērniem šo zemi atstātu labāku, nekā to saņēmām mēs.

Par izbraukumu ēdināšanu:

Ārpus restorāna mēs gatavojam bieži – gan ekstraordinārus galdu klājumus un pop-up restorānus, gan ļoti klasiskus, askētiskus un arī nepiespiestus pasākumus.
Paēdināsim un apkalposim jūsu viesus gan muzejā, izstāžu zālē vai brīvā dabā – pilnīgi jebkur uz planētas Zeme, jūsu izvēlētajā vietā.

Restorāna šefpavāri
JURIS DUKAĻSKIS & ĒRIKS DREIBANTS

 

Līgavām iesaka