Pirmo gadu ar mums

Xanté

+371 67628895

spiritsandwine.lv

LV, ENG, RU

Sūtīt ziņu Xanté


Vēlos saņemt ziņu uz


Nosūtot ziņu, es piekrītu Līgavām.lv privātuma politikai un lietošanas noteikumiem.

Kategorija

Piedāvājumi

Unikāls produkts ar neatkārtojamu garšu.  Lielisks Beļģijas bumbieru un franču konjaka duets ar vaniļas pieskārienu.


Xante cognac and Pear

Premiāls liķieris, kas izgatavots uz franču konjaka VS bāzes ar saldo bumbieru garšu. Līdz ar 4 gadu izturēšanu franču Limuzēnas ozolkoka mucās, Xante liķierim piemīt izteikta dzintara krāsa, vaniļas aromāts un neatkārtojama, lieliski sabalansēta garša. Ieteicams baudīt atdzesētu tīrā veidā vai kokteiļos.


Xante Coconut Cream

Tāpat kā citi produkti Xanté stipro alkoholisko dzērienu klāstā, arī Xanté kokosriekstu krēms un bumbieris ir bez vegāniem un bez laktozes. -Saldo bumbieru garša ir Xanté būtība. Ar kokosriekstu krēmu un bumbieriem mēs vēlējāmies radīt kaut ko eksotisku, un kokosriekstu krēms to tikai papildina. Liķieris ir piemērots baudīšanai tīrā veidā, kā ar dažiem ledus gabaliņiem, vai kā sastāvdaļu kokteiļos, piemēram, Piña Colada.


Xante Dark Chocolate

Xanté Dark Chocolate pamatā ir izcilākie konjaka maisījumi, kas četrus gadus izturēti franču ozolkoka mucās. Oriģinālā bumbieru Xanté, kas papildināta ar tumšās šokolādes garšu. Vidēji sātīga un silta garša ar tumšās šokolādes, persiku, konjaka un mokas garšu. To lieliski var baudīt atdzesētu pēc vakariņām vai kokteiļos, piemēram, ar vaniļas saldējumu.


Ginger martini

Neliels asumiņš

Sastāvdaļas:

  • 40ml Xanté liķiera
  • 20ml citronu sulas
  • 10ml cukura
  • 1cm svaiga ingvera.
  • Nedaudz Angostura uzlējuma Ingvera šķēlīte dekorēšanai

Pagatavošana:

  1. Sastāvdaļas nomērīt un saliet šeikerī
  2. Saspaidīt ingveru un arī iebērt šeikerī
  3. Sakratīt un caur sietiņu liet glāzē
  4. Dekorē ar ingvera šķēlīti


Xanté Pear Piña Colada

Klasika atkal modē

Sastāvdaļas:

  • 2 daļas Xanté kokosriekstu krēms un bumbieris
  • 2 daļas ananāsu sulas
  • 1 daļa kokosriekstu piena vai kokosriekstu krēma
  • Ananāsu šķēle

Pagatavošana:

  1. Ielejiet sastāvdaļas šeikerī un viegli sakratiet.
  2. Lej augstā glāzē un rotā ar ananāsu šķēli.



Citi pakalpojumu sniedzēji